Tilmeldingsbetingelser

Priser
Alle priser er i danske kroner (DKK).

Betalingsmidler
Følgende betalingsmidler accepteres på sitet: Dankort, VISA, VISAelectron, Mastercard, Mobile Pay.
Hvis du betaler med Dankort/Visa-Dankort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen. Ved betaling med Dankort/Visa-Dankort kommer beløbet automatisk på dit næste kontoudtog fra kortudstederen med teksten Baptistkirken i Danmark.

Net-betaling & sikkerhed
Vi anvender betalingssystemet Nets Easy der er godkendt af PBS. Alle kort-data sendes krypteret og lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos sælgeren. Der anvendes den såkaldte SSL-kryptering; der giver en meget stor sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart.
Læs mere om betaling på Internettet på www.betaling.dk (info-side drevet af PBS).

Kvittering/Faktura
Kvitteringen er det sidste trin i processen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen skal på forlangende fremvises (på print eller elektronisk), fx ved madudlevering.

Fortrolige oplysninger
Vi bruger dine oplysninger til at sende din kvittering og informere dig vedr. Sommerstævnet. Vi kan endvidere efter Sommerstævnet sende dig relevante nyheder om kommende stævner, samt anmodning om evaluering, på den angivne e-mail adresse. Du kan til enhver tid og uden varsel afmelde disse mails uden omkostninger.
Vi giver ikke dine oplysninger videre til andre. Vi opbevarer dine data sikkert men ukrypteret. Du kan jf. personaledataloven få fuld indsigt i dine oplysninger. Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler.

Købers tilladelse af rettigheder:
Når du deltager i Sommerstævnet og øvrige konferencer og events, og opholder dig på vores venues og arealer, accepterer du samtidig, at vores fotografer kan tage billeder/optager video hvor du fremgår, som vi efterfølgende benytter i vores markedsføring eller til redaktionelle formål. Der ydes ikke kompensation herfor.

Force majeure
Sommerstævnets arrangører fraskriver sig ethvert ansvar som følge af udefrakommende omstændigheder for hvilke Sommerstævnet ikke har indflydelse på (force majeure).
Sådanne omstændigheder kan bl.a., men ikke kun, være krig, naturkatastrofer, ændret lovgivning eller brand.

Ansvarsfraskrivelse
Udover hvad følger af nærværende generelle handels- og leveringsbetingelser, fraskriver Sommerstævnet sig ethvert direkte eller indirekte økonomisk ansvar som følge af aflysning af et arrangement, ændring af program samt andre ændringer af et arrangements omfang, størrelse samt faciliteter.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Fortrydelse og returret
Ved framelding opkræves et administrationsgebyr på 100 kr. Værelsespris refunderes kun, hvis værelset kan genudlejes.