Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Sommerstævne 2022

17. juli - 22. juli

Velkommen til tilmeldingen til Sommerstævne 2022.

Tilmeldingen ser i år anderledes ud end tidligere. Herunder skal du vælge det antal personer du vil tilmelde i hver aldersgruppe. Efterfølgende skal du udfylde ønsker til mad og overnatning mv. for hver enkelt person. Til sidst skal du udfylde oplysningerne på den, der betaler for tilmeldingen. Det kan være én af de tilmeldte, eller en som ikke er tilmeldt stævnet, hvis du for eksempel tilmelder dit barn eller en pårørende.
Når du tilmelder et barn i skolealderen, angiver klassetrin den klasse, barnet går ud af i juni 2022.

Start:
17. juli
Slut:
22. juli
Pris:

Baptistkirken i Danmark
Evangelisk Frikirke Danmark
Evangelisk Frikirkes Børn og Unge
Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund

Efterskolen Lindenborg
Borrevejlevej 26
Roskilde, 4000 Denmark

Antal personer

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Base Camp
MicroKidz Camp
For 0-2-årige
MiniKidz Camp
For dem, der er fyldt 3 år og går i børnehave
SkoleKidz Camp
For 0.-3. klasse
Beat Camp
For 4.-9. klasse
Urban Camp - Aflyst
Vi er desværre nødt til at aflyse programmet for de 15-17-årige på årets Sommerstævne. Tilføj her det antal teenagere i aldersgruppen, som du vil bestille camping og mad til.